Túraútvonalak fejlesztése Sümeg és térségében

Az Éltető Balaton-felvidékért Egyesület "Együttműködésekkel kiegészülő termelés-, szolgáltatás-, illetve kínálatfejlesztési, -bővítési fejlesztések, tevékenységek támogatása" (VP6-19.2.1.-28-1-17) című felhívása keretében nyertünk támogatást a "Túraútvonalak fejlesztése Sümeg és térségében" című projektünk megvalósítására.

A projekt során megújult egyesületi logónk és honlapunk.

A projekt során az Éltető Balaton-felvidékért Egyesülettel, a környező településekkel és az együttműködő partnereinkkel felvettük a kapcsolatot. A sümegi térségben 10 település leírását és fotóanyagát frissítettük (Csabrendek, Bodorfa, Káptalanfa, Nemeshany, Ukk, Zalagyömörő, Hosztót, Bazsi, Szentimrefalva, Sümegprága). Az új leírások és fotók felkerültek honlapunkra, illetve átadásra került a települések és az Éltető Balaton-felvidékért Egyesület számára szabad felhasználásra.

A projekt során beszerzett modern eszközök nagymértékben segítették a térség fiataljainak bevonását; az új eszközöket szívesen próbálták ki, a logótervezés, a fotókészítés, a környező települések látnivalóinak megörökítésében is aktívan részt vettek.